19 november 2021

De Dorpsraad Sint Pancras gaat verder met de leden van de Lijst Planken, ter bescherming van de petitie. De dorpsraad behoort volgens de statuten politiek neutraal te zijn. Belangenverstrengeling?
Mijn boek, De Strijd om Sint Pancras, is gepubliceerd. Positieve reacties!
Een van de leden van de Klankbordgroep, Henk Corbee, doet mee met de verkiezingen met D.O.P.

William van Diepen

12 oktober 2021

Positieve reacties over de Klankbordgroep Sint Pancras op Facebook. Het totaal aantal reacties valt echter tegen. Wacht Sint Pancras op ons? Gaat de Dorpsraad nog verder met nieuw bestuur? Het blijft stil op dat vlak.

William van Diepen

5 september 2021

We maken Klankbordgroep Sint Pancras verder bekend via Facebook.

 

2 juli koffietafelgesprek met de gemeente: Onze kijk op Dijk en Waard

Samen met totaal 3 inwoners van Langedijk, 2 gemeenteraadsleden: Rene Schoenmaker van Heerhugowaard en Joke Visser van Langedijk en 2 ambtelijke medewerkers gesproken over de nieuwe gemeente Dijk en Waard. Wat kan de nieuwe gemeente ons allemaal brengen. Hebben we tips en tops, wat kan beter, waar kunnen de huidige gemeenten elkaar versterken. Een waardevolle discussie. Dit was de laatste van de 8 sessies.
William van Diepen

 

Uitnodiging koffietafelgesprekken: Onze kijk op Dijk en Waard

Namens de klankbordgroep ben ik uitgenodigd door de gemeente om mee te praten over de toekomst van en kijk op Dijk en Waard.
William van Diepen

 

Interview verkeersplan en kernenbeleid

6 mei 2021 geïnterviewd door Sanne Bakker voor haar scriptie. Hoe heb ik de participatie ervaren bij het verkeersplan in Sint Pancras. Dit in het kader van het kernenbeleid. Een mooi interview en ik wens haar veel succes met het schrijven van de scriptie.
William van Diepen

 

Start

Begin mei 2021 de website van Klankbordgroep Sint Pancras in de lucht. Nog wel iets bij te schaven, maar de basis staat.
William van Diepen – Henk Corbee